vi hjälper människor till ett nytt jobb

 
 
 
NK-banner3.jpg
 

VI STÖDJER DIG

Vår vision är att vara en betydande positiv kraft på den svenska arbetsmarknaden.

Nordisk Kompetens arbetar med omställning, personlig utveckling, organisationsutveckling och rehabilitering. Vi hjälper människor till nytt jobb, att utvecklas och återvända till arbetet. Vi kan genom våra samarbetspartners erbjuda tjänster inom arbetsmiljö, förebyggande rehabiliteringsarbete och friskvård.

 
 

KONTAKT

Alla uppdrag levereras på er ort i hela Norrbotten och Västerbotten.

 
shutterstock_519528235.jpg

Privatperson

När du väljer Nordisk Kompetens som leverantör kan vi hjälpa dig till nytt jobb. Vi erbjuder stöd och matchning, och vi hjälper dig som blivit uppsagd eller sjukskriven.

 

pexels-photo-165907.jpg

arbetsgivare

Vi erbjuder outplacement, organisationsutveckling och rehabilitering. Genom vårt outplacement-program ser vi över varje individs förutsättningar att hittar en passande väg till ny sysselsättning. Vi hjälper dig som arbetsgivare med organisationsutveckling, få till ett bra friskvårdsarbete, få ordning på Ert arbetsmiljöarbete, genomföra Medarbetarundersökningar och stöd i Ert förebyggande arbete med att undvika höga rehabiliteringskostnader.

 

 
 
carpenter copy.jpg
 

Vi gör skillnad

Vårt stöd är individuellt anpassat och utgår
från dina behov.

Vårt fokus är att hjälpa dig till arbete, utbildning eller starta eget företag — på så kort tid som möjligt. Vi stöttar dig även i ditt arbetslivsinriktade rehabiliteringsarbete.

 
shutterstock_241929514-cropped.jpg
 
AOF-small.jpg