Tillbaka till alla evenemang

Karriärkvällen Umeå

  • Hitta hit: 5 Västra Norrlandsgatan Umeå, Västerbottens län, 903 27 Sweden (se karta)

Välkommen på Rekryteringsträff i Umeå!

Söker du nytt jobb i Umeå? Eller är du arbetsgivare som söker kandidater? Behovet är stort av mötesplatser som denna där kandidater och arbetsgivare kan mötas - och nu bjuder vi på Nordisk Kompetens för första gången in till Karriärkvällen i Umeå!

Arbetsgivare från en mängd olika branscher deltar - privata företag, kommuner, myndigheter och organisationer. Även utbildningsanordnare finns på plats. Vilka som deltar uppdateras löpande på denna sida samt i vårt facebook-event.

Söker du jobb? För dig är detta ett ypperligt tillfälle att möta flera arbetsgivare under samma tak - alla med personalbehov! Ställ dina frågor, presentera dig och bygg ditt nätverk. Drop in kl 16 -18. Fritt inträde!

Söker du medarbetare? Är du arbetsgivare och intresserad av att ställa ut? Kontakta Sanna Häggström på marknadsavdelningen för mer info och anmälan: sanna.haggstrom@nordiskkompetens.se

Vi på Nordisk Kompetens finns självklart på plats, redo att diskutera dina behov av rekrytering eller för att stötta dig på vägen mot ditt nya jobb!

Plats: First Hotel Dragonen, Umeå
Tid: 21 november kl 16-18


Tidigare evenemang: 9 november
Rekryteringsträff Örebro
Senare evenemang: 31 januari
Karriärkvällen Luleå